Barkfield | Maak
Onze makers ontwerpen een boodschap die via verschillende kanalen een blijvende impact hebben. Het zijn interacties die inspireren, motiveren, verbazen en beïnvloeden. We realiseren momenten die ontroeren, informeren en je publiek aanzetten tot actie online of live en het liefst beide.

Content Development

Bespeel en vang je publiek met content dat leert, vermaakt en inspireert

Transformeer een inactieve groep in een betrokken groep door passende, slimme content. Of het social content is, video of graphics we zorgen ervoor dat je boodschap via elk kanaal tot leven komt. Onze creatieven zorgen ervoor dat je merk super strak voor de dag komt.


Experience Design

Laat je publiek je merk eens op een andere manier bekijken

Je merk is een verhaal, een beleving. Of je online, tijdens een live-event of tijdens een combinatie van deze belevingen contact hebt met je publiek
maakt niet uit. Elke manier is een aanleiding en gelegenheid om een deel van je verhaal te vertellen. Ons uitgangspunt is dat we belevingen ontwerpen voor je merk die verrassen, verwonderen en langdurig bijblijven.

Video en Animaties

Maak gebruik van video content om uw verhaal te vertellen

Of het nu video gecombineerd met animaties zijn, uitsluitend videoreportages of animaties, AR of virtual reality projects die nieuwe werelden laten zien onze video experts maken video content die variëren van informatief, verrassend, functioneel tot impactvol. Content die je boodschap versterkt.


We Are Volvo | Community Activatie / Sales motivatie

Barkfield werd benaderd door Volvo voor de invulling van de hernieuwde VED 2017 (Volvo Excellent Dealer Campagne 2017). Vraag was het ontwikkelen van de conceptuele invulling van de campagne voor de aankomende drie jaar.

In samenwerking met onze partners Energy Incentives & Events en MindExposure ontwikkelde we de totale invulling voor de aankomende jaren. Zowel de thematiek (de drager voor het aankomende campagne jaar) als de on- en off-line communicatie, de events, de campagne huisstijl en de volledige invulling van het communicatie-middel (onze Community Boosting Software) werden voor onze rekening genomen.

VED 2017 – Campagne App
Om alle betrokkenen op het juiste moment met de boodschap te activeren zette Barkfield een App in. Deze communicatie oplossing werd op maat gemaakt voor Volvo. Zowel look en feel als functionaliteiten werden aangepast op de wensen van de Zweedse autofabrikant. Dit alles met een mooi resultaat: Een custom communicatie tool om de campagne communicatie gedurende het gehele jaar bij de deelnemers te brengen.

VED 2017 Communicatie
Continue communicatie middels een laagdrempelig communicatiemiddel zorgt er voor dat alle medewerkers van Volvo positief in het zadel zitten en blijven zitten. Wekelijkse challenges en tips en tricks houden de teams betrokken en geactiveerd. Sales, Communicatie en Kennis worden op deze wijze perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor een excellent merk voor zowel in- als
ex-tern.

“You can not do today’s job with yesterday’s methods and be in business tomorrow"

Barkfield | Creative Community Boosters