Barkfield | Live
Communities zijn een groep mensen met een gedeelde interesse. We weten dat een live event een super booster is voor het bereiken en betrekken van je doelgroep. Het zijn juist deze live interacties die inspireren, motiveren, verbazen en beïnvloeden. We realiseren momenten die verroeren, informeren en je publiek aanzetten tot actie online of live en het liefst beide.

Event Marketing
We zorgen dat je doordacht en met een doel je klanten bereikt

We gebruiken onze ervaring en kennis van live & online om een boosting marketing strategie te ontwikkelen waarbij alle onderdelen naadloos met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken. We zorgen dat de gekozen strategie aansluit met je zakelijke en marketing doelstellingen. Onze denkers definiëren de juiste kanalen en middelen en creëren een unieke en betekenisvolle boodschap. Een boodschap die blijft hangen. Een eenduidige boodschap die bijdraagt aan de gestelde doelen, op de juiste tijd, via het juiste kanaal die mensen aanzet tot actie dat is wat wij beloven.

Experience Design
Waarde wordt pas behaald als het een resultaat oplevert

Experience design is niet alleen live of online en eigenlijk niet alleen strategie. Een beleving wordt opgebouwd uit verschillende strategische en creatieve onderdelen en middelen vrij. Of de keuze nu valt op een stuk nieuwe technologie, een gericht sales activatie programma of een creatieve draai aan een traditioneel event we kijken altijd naar je publiek, media en data. Op deze manier bereiken we een doordachte beleving dat je boodschap en doelen versterkt.


Live Projects
Je bent zo succesvol als je laatste live event 

Wat de plannen ook zijn en hoe mooi we deze samen hebben samengesteld het is niks waard als het idee slecht wordt uitgevoerd. Ons vast team van partners zorgen voor een vlekkeloze executie en realisatie van je project. De grote lijnen worden bewaakt zonder de details uit het oog te verlieze. Online krijgt altijd een plek in het event want de combinatie is de booster van je community!“You can not do today’s job with yesterday’s methods and be in business tomorrow"

Barkfield | Creative Community Boosters