Barkfield | Klik
Tegenwoordig kun je in elke fase van een campagne je resultaten versterken door gebruik te maken van slimme digitale middelen. Onze digitale diensten en tools vereenvoudigen je marketing en planning ervan, zorgt dat de dagelijkse communicatie als vanzelf gaat en laten je publiek nieuwe zaken beleven. Bovendien zorgt het ervoor dat jij meer inzicht krijgt in je publiek. Een win win situatie zo gezegd!

Boosting Marketing
Verhoog de opkomst, verhoog het aantal deelnames en boost je ticketsales.

Waar je ook naar toe swiped of klikt het online en offline beeld van je bedrijf moet overal de juiste snaar raken. Een hoge opkomst door middel van de juiste activatie en zodoende voldoende delnemers kunnen activeren, hulp bij Sales & Marketing. Barkfield Creative Community Boosters 
- Vergroot ticketsales
- Verhoog het aantal aanmeldingen
- Email campagne strategie & uitvoering
- Digital reclame


Boost

Engagement service
Realiseer een blijvende digitale ervaring voor je publiek

Het publiek vertrouwd tegenwoordig op een veelvoud van digitale online hulpmiddelen om onderling contact te leggen en informatie te vinden en te delen.
Moderne eigentijdse tools & software zijn nodig om de juiste beleving van je merk online & live te realiseren. Onze online tools & diensten zijn bij uitstek ontworpen om de impact van je merk live & online te versterken. Gebruik onze engagement services om je live event meer kracht bij te zetten, je publiek online & live te activeren en te motiveren en de juiste feedback te krijgen.
- Community Software
- Mobile Event apps
- Audience interaction
- Live streaming

Boost

“THE COMMUNITY IS THE COMPANY"

Barkfield | Creative Community Boosters