Event Marketing
Vergroot de opkomst, verhoog het aantal deelnames, boost je ticketsales en promoot je registraties.

Zakelijke Evenementen

Heeft u moeite met de het aantal aanmeldingen binnen te krijgen voor uw B2B - event? Krijgt u niet genoeg  geregistreerde deelnemers of heeft u hulp nodig bij de marketing en sales rondom u zakelijke event? Barkfield | Creative Community Boosters zijn specialist op het gebied van event marketing en past al geruime tijd haar kennis en kunde toe bij het activeren van evenementen.

Barkfield is in staat om een bijdrage te leveren aan het succes van van uw event. Een hoge opkomst in combinatie met een lage no-show  door middel van de juiste activatie van uw event is waar Barkfield garant voor staat. Meer weten hoe we dat doen en met welke middelen?

Laat hier uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op!

Ja, ik wil een succesvol event!

Publieks Evenementen

Loopt de ticketsales voor de B2C event niet zoals verwacht? Blijven de aanmeldingen achter en komt de deadline van uw event nu wel heel dichtbij? Dan heeft u de hulp van de specialisten van Barkfield | Creative Community Boosters nodig.

Wij gaan u helpen om van uw event een succes te maken door meer tickets te verkopen. Barkfield is specialist op het gebied van community communicatie. Wij bereiken uw doelgroep op het juiste moment en met de juiste boodschap live en online.  Samen met u halen we de boogde sales doelstellingen en kunt u rustig toe werken naar het event zonder stress want Barkfield neemt deze druk graag weg bij u. Meer weten?

Laat hier uw gegevens achter en we nemen direct contact met u op!

Ja, ik wil meer kaarten verkopen

“THE COMMUNITY IS THE COMPANY"

Barkfield | Creative Community Boosters