Engagement service
Realiseer een blijvende digitale ervaring voor je publiek. 
Het publiek vertrouwd tegenwoordig op een veelvoud van digitale online hulpmiddelen om onderling contact te leggen en informatie te vinden en te delen. Moderne eigentijdse tools & software zijn nodig om de juiste beleving van je merk online & live te realiseren. Onze online tools & diensten zijn bij uitstek ontworpen om de impact van je merk live & online te versterken. Gebruik onze engagement services om je live event meer kracht bij te zetten, je publiek online & live te activeren en te motiveren en de juiste feedback te krijgen.

Community Boosting Software

Informeer je doelgroep in je eigen volledige gecontroleerde omgeving via je eigen mobile app en website. Maak het delen van informatie leuk en gemakkelijk en bereik je publiek waar nodig via push. Stel als gebruiker een persoonlijke nieuwsfeed samen uit verschillende social media kanalen. Boost your community met onze white label software!

Community First

Onze software stelt de community centraal. De juiste balans tussen leden, communicatie en content zorgt voor een gezonde actieve community. Deze is vervolgens te activeren om vooraf gestelde doelstellingen te realiseren. Van verkoop van tickets en merchandise tot een hogere participatie binnen de organisatie zijn zomaar enkele doelstellingen die door een actieve ‘engaged’ community kunnen worden gerealiseerd.
 

Social

Het  platform maakt optimaal gebruik van Social Media. Wel de lusten niet de lasten. Content vanuit  Social Media kanalen wordt getoond in de nieuwsfeed. Vooraf bepalen we  welke kanalen, welke hashtags en eventueel welke pagina’s en personen relevant zijn. Zo verschijnt alle relevante content in één centrale newsfeed op het platform en worden de silo’s afgebroken. 

Mobile First

Het platform is  ontwikkeld vanuit de ‘Mobile First’ gedachte. Volledig responsive voor elke type mobiele telefoon en tablet zodat de gebruiker altijd een optimale gebruikerservaring wordt geboden.

Security & Privacy

Veiligheid & privacy is een groot goed.  We begrijpen dat de data van je organisatie belangrijk is, en dat je die niet zomaar ergens laat draaien.  We beloven dat je data veilig wordt opgeslagen. Nu en in de toekomst. Een veilig gevoel voor de community dus!

Integratie

Bestaande systemen die je hebt ontwikkelt wil je niet zomaar uit het raam gooien omdat je een ander platform gaat gebruiken. Dat hoeft nameljk ook niet want het platform is als geen ander in staat om op eenvoudige wijze bestaande pagina’s of andere platformen te inetgreren in de kalender module of als aparte pagina links in de menu structuur. 

Mobile Events Apps

Hou je deelnemers op de hoogte met een real-time agenda updates en informatie rondom je event. Voor elke soort en type event kunnen we passende event apps aanbieden gebaseerd op je doelgroep en afgestemd op je budget. We werken met diverse erkende event app partijen samen waarbij Momice , de alles-in-1 event software een van onze favoriete partijen is. 

New text link

Online Event & Live streaming

We vergroten de impact en het bereik van events door ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers met meer mensen, langer en directer in contact komen. We werken hiervoor nauw samen met de experts van LiveOnlineEvents. Voor meer informatie kijk op de website van LOE of neem contact op met ons. We helpen je graag verder.  

New text link

Audience Interaction

Activeer je publiek online en tijdens live events door gebruik te maken van onze mobiele oplossingen die je publiek in staat stellen rechtstreeks deel te nemen aan enquêtes en vragen te stellen aan sprekers & thought leaders. Installeren van een app is niet nodig en het is platform onafhankelijk. 

New text link

“You can not do today’s job with yesterday’s methods and be in business tomorrow"

Barkfield | Creative Community Boosters